કીર્તન મુક્તાવલી

તુમસે જો લગ્યા મેરા જીયરા હો

૨-૧૧૪૯: સદ્‍ગુરુ બ્રહ્માનંદ સ્વામી

Category: પ્રકીર્ણ પદો

તુમસે જો લગ્યા મેરા જીયરા હો... તુમ ટેક

જીયરા લગ્યા તુમસે જગજીવન, વિસરત નાહી નિશદિયરા હો... તુમ ૧

મિલનેકુ તમસું મનમોહન, હુલસત હે નિત હિયરા હો... તુમ ૨

અખિયાં દરશ વિના અતિ આતુર, ધરત નહિ અબ ધીયરા હો... તુમ ૩

બ્રહ્માનંદ કહે અબ મિલિયે, પ્રાણ સનેહી પિયરા હો... તુમ ૪

Tumase jo lagyā merā jīyarā ho

2-1149: Sadguru Brahmanand Swami

Category: Prakirna Pad

Tumase jo lagyā merā jīyarā ho... Tum ṭek

Jīyarā lagyā tumase jag-jīvan, visarat nāhī nishadiyarā ho... Tum 1

Milaneku tamasu man-mohan, hulasat he nit hiyarā ho... Tum 2

Akhiyā darash vinā ati ātur, dharat nahi ab dhīyarā ho... Tum 3

Brahmānand kahe ab miliye, prāṇ sanehī piyarā ho... Tum 4

loading