કીર્તન મુક્તાવલી

લાગી લગન ઘનશ્યામ ચરનકી

૧-૧૩૫: સદ્‍ગુરુ બ્રહ્માનંદ સ્વામી

Category: પ્રભાતિયાં

પદ - ૨

લાગી લગન ઘનશ્યામ ચરનકી, ટરત નહીં અંતરસે આલી... ꠶ટેક

સુંદરવદન મનોહર શોભિત, લલિત અલૌકિક નૈનકી લાલી... લાગી꠶ ૧

રૂપ મિલ્યો ઘનશ્યામ છબિ મેં હી, ચૌદ ભુવન અબ હો ગયે ખાલી... લાગી꠶ ૨

શોભા ધામ દેખી સુખસાગર, નિઃશંક ભઈ મૈં તો નિપટ નિહાલી... લાગી꠶ ૩

બ્રહ્માનંદ વસો અંખિયનમેં, મનમોહન છેલો વનમાલી... લાગી꠶ ૪

Lāgī lagan Ghanshyām charankī

1-135: Sadguru Brahmanand Swami

Category: Prabhatiya

Pad - 2

Lāgī lagan Ghanshyām charankī,

 Ṭarat nahī antarase ālī... °ṭek

Sundarvadan manohar shobhit,

 Lalit alaukik nainakī lālī... Lāgī° 1

Rūp milyo Ghanshyām chhabi me hī,

 Chaud bhuvan ab ho gaye khālī... Lāgī° 2

Shobhā dhām dekhī Sukhsāgar,

 Nihshanka bhaī mai to nipaṭ nihālī... Lāgī° 3

Brahmānand vaso ankhiyame,

 Manmohan chhelo Vanmālī... Lāgī° 4

loading