કીર્તન મુક્તાવલી

હરિ તોરે ચરનન બલિહારી જાઉં

૨-૨૪૬: અજાણ્ય

Category: બાળ કીર્તનો

હરિ તોરે ચરનન બલિહારી જાઉં,

 લાગી તોરી રટના મોહે મનમેં સમાઉં... ꠶ટેક

રંગ તેરા લાગા જગ મૈંને ત્યાગા,

 જનમજનમકા નાતા હરિસે જોડા,

જીવનમંત્ર હિ મેરા હરિગુણ ગાઉં... હરિ꠶ ૧

Hari tore charanan balihārī jāu

2-246: unknown

Category: Bal Kirtan

Hari tore charanan balihārī jāu,

 Lāgī torī raṭnā mohe manme samāu... °ṭek

Rang terā lāgā jag maine tyāgā,

 Janam-janamkā nātā Harise joḍā,

Jīvanmantra hi merā Hariguṇ gāu... Hari° 1

loading