કીર્તન મુક્તાવલી

સબ શોભાકો સાર યે હી જાનો

૧-૩૫૩: સદ્‍ગુરુ પ્રેમાનંદ સ્વામી

Category: મૂર્તિનાં પદો

 સબ શોભાકો સાર યે હી જાનો... ꠶ટેક

સાંવરે બરન છબિ નટ નાગર, નિરખી નિરખી ઉરમેં આનો... સબ꠶ ૧

શોભા ધામ કામ મદ મોચન, ઊઠત રેખ મુખ હૈ નાનો... સબ꠶ ૨

ઉર બનમાલ સુમન છબિ અંગ અંગ, પીત બસન કટિ પર તાનો... સબ꠶ ૩

પ્રેમાનંદ પ્રભુ બંસરી બજાવત, ચોરત હૈ ચિત્ત છાનો છાનો... સબ꠶ ૪

Sab shobhāko sār ye hī jāno

1-353: Sadguru Premanand Swami

Category: Murtina Pad

Sab shobhāko sār ye hī jāno... °ṭek

Sāvare baran chhabi naṭ nāgar, nirakhī nirakhī urme āno... Sab° 1

Shobhā dhām kām mad mochan, ūṭhat rekh mukh hai nāno... Sab° 2

Ur banmāl suman chhabi anga anga, pīt basan kaṭi par tāno... Sab° 3

Premānand Prabhu bansarī bajāvat, chorat hai chitta chhāno chhāno... Sab° 4

loading