કીર્તન મુક્તાવલી

નૈનન મેં હો નૈનન મેં રહો

૧-૩૬: સદ્‍ગુરુ પ્રેમાનંદ સ્વામી

Category: પ્રાર્થના

નૈનન મેં હો નૈનન મેં રહો, ઘનશ્યામ પિયા... ꠶ટેક

આય બસો ઘનશ્યામ નૈનનમેં, કાલ કુમતિકું દહો... ઘન꠶ ૧

શ્રી ઘનશ્યામ બિના મેરો મન, સ્વપનેઉ ઔર ન ચહો... ઘન꠶ ૨

શ્રી ઘનશ્યામ નામકી રટના, રસના નિશદિન કહો... ઘન꠶ ૩

તન મન પ્રાન લે શ્યામ ચરન પર, પ્રેમાનંદ બલી જહો... ઘન꠶ ૪

Nainan me ho nainan me raho

1-36: Sadguru Premanand Swami

Category: Prarthana

Nainan me ho nainan me raho, Ghanshyām piyā... °ṭek

Āya baso Ghanshyām nainanme, kāl kumatiku daho... Ghan° 1

Shrī Ghanshyām binā mero man, swapaneu aur na chaho... Ghan° 2

Shrī Ghanshyām nāmakī raṭanā, rasanā nishadin kaho... Ghan° 3

Tan man prān le Shyām charan par, Premānand balī jaho... Ghan° 4

loading