કીર્તન મુક્તાવલી
છબિ અજબ બની હરિ યારન કી
૧-૩૬૨: સદ્ગુરુ કૃષ્ણાનંદ સ્વામી
Category: મૂર્તિનાં પદો
છબિ અજબ બની હરિ યારન કી,
યારનકી ભવતારન કી... ꠶ટેક
ફૂલ શેખર ફૂલન પગિયાં પર,
ધુનિ ભઈ ભ્રમર ગુંજારન કી,
ફૂલ પિછોરી બાજૂ ગજરા કુંડલ,
ભઈ શોભા ફૂલ હારનકી... છબિ꠶ ૧
સુમન ગુચ્છ સૂંઘત મન મોહન,
ભારી છબિ ફૂલ સુરવારન કી,
કૃષ્ણાનંદ ગરકાવ સુમન મેં,
મૂરતિ પ્રાન આધારન કી... છબિ꠶ ૨
Chhabi ajab banī Hari yāran kī
1-362: Sadguru Krushnanand Swami
Category: Murtina Pad
Chhabi ajab banī Hari yāran kī,
Yārankī bhavtāran kī...
Fūl shekhar fūlan pagiyā par,
Dhuni bhaī bhramar gunjāran kī,
Fūl pichhorī bājū gajrā kunḍal,
Bhai shobhā fūl hārankī... chhabi 1
Suman guchchh sūnghat man Mohan,
Bhārī chhabi fūl survāran kī,
Krishṇānand garkāv suman me,
Mūrti prān ādhāran kī... chhabi 2