કીર્તન મુક્તાવલી

નૈનન મેં હો નૈનન મેં રહો ઘનશ્યામ પિયા

૨-૫૦: સદ્‍ગુરુ પ્રેમાનંદ સ્વામી

Category: શ્રીહરિનાં પદો

પદ - ૧

નૈનન મેં હો નૈનન મેં રહો, ઘનશ્યામ પિયા... ꠶ટેક

આય બસો ઘનશ્યામ નૈનનમેં

 કાલ કુમતિકું દહો... ઘનશ્યામ꠶ ૧

શ્રી ઘનશ્યામ બિના મેરો મન

 સ્વપનેઉં ઔર ન ચહો... ઘનશ્યામ꠶ ૨

શ્રી ઘનશ્યામ નામકી રટના

 રસના નિશદિન કહો... ઘનશ્યામ꠶ ૩

તન મન પ્રાન લે શ્યામ ચરણ પર

 પ્રેમાનંદ બલિ જહો... ઘનશ્યામ꠶ ૪

Nainan me ho nainan me raho Ghanshyām pīyā

2-50: Sadguru Premanand Swami

Category: Shri Harina Pad

Pad - 1

Nainan me ho nainan me raho, Ghanshyām pīyā...

Āy baso Ghanshyām nainanme,

 Kāl kumatiku daho... Ghan 1

Shrī Ghanshyām binā mero man,

 Svapneu aur na chaho... Ghan 2

Shrī Ghanshyām nāmkī raṭnā,

 Rasnā nishdin kaho... Ghan 3

Tan man prān le Shyām charaṇ par,

 Premānand bali jaho... Ghan 4

loading