કીર્તન મુક્તાવલી

મોહે લાગી લટક ગુરુ ચરનનકી

૧-૭૩૮: મીરાંબાઈ

Category: સંત મહિમાનાં પદો

રાગ: માલકૌંસ

 મોહે લાગી લટક ગુરુ ચરનનકી... મોહે꠶ ટેક

ચરન બિના મોહે કછુ નહીં ભાવે, જૂઠ માયા સબ સપનનકી... મોહે꠶ ૧

ભવસાગર સબ સૂખ ગયા હૈ, ફિકર નહીં મોહે તરનનકી... મોહે꠶ ૨

મીરાં કહે પ્રભુ ગિરિધર નાગર, ઊલટ ભઈ મોરે નયનનકી... મોહે꠶ ૩

Mohe lāgī laṭak guru charanankī

1-738: Meerabai

Category: Sant Mahima Pad

Raag(s): Mãlkauns

 Mohe lāgī laṭak guru charanankī...

Charan binā mohe kachhu nahī bhāve,

 jūṭh māyā sab sapanankī... mohe 1

Bhavsāgar sab sūkh gayā hai,

 fikar nahī mohe taranankī... mohe 2

Mīrā kahe Prabhu Giridhar nāgar,

 ūlaṭ bhai more nayanankī... mohe 3

loading