કીર્તન મુક્તાવલી

સુનોજી ગિરધારી અરજ હૈ હમારી

૨-૯૪: સદ્‍ગુરુ મુક્તાનંદ સ્વામી

Category: શ્રીહરિનાં પદો

સુનોજી ગિરધારી, અરજ હૈ હમારી, મૈં શરન તુમ્હારી... ꠶ટેક

ચરન સમીપ રહૂઁ મૈં નિશદિન, જ્યું ભ્રખુભાન કુમારી... મૈં શરન꠶ ૧

તુમ સંગ પ્રેમ મેં બિઘન પરે તો, નાથજી દીજે નિવારી... મૈં શરન꠶ ૨

પ્રીત પ્રતીત રહો તુમ જન મેં, કબહુ ટરે નહીં ટારી... મૈં શરન꠶ ૩

મુક્તાનંદ કર જોર કે માગત, દીજિયે દેવ મુરારી... મૈં શરન꠶ ૪

Sunojī Girdhārī araj hai hamārī

2-94: Sadguru Muktanand Swami

Category: Shri Harina Pad

Sunojī Girdhārī, araj hai hamārī, mai sharan tumhārī... °ṭek

Charan samīp rahū mai nishdin, jyu bhrakhubhān kumārī... Mai sharan° 1

Tum sang prem me bighan pare to, Nāthjī dīje nivārī... Mai sharan° 2

Prīt pratīt raho tum jan me, kabahu ṭare nahī ṭārī... Mai sharan° 3

Muktānand kar jor ke māgat, dījiye dev Murārī... Mai sharan° 4

loading