કીર્તન મુક્તાવલી

હરિ મિલે બોરસલીકી છૈયાં

૨-૯૮: આચાર્ય અયોધ્યાપ્રસાદજી મહારાજ

Category: શ્રીહરિનાં પદો

 હરિ મિલે બોરસલીકી છૈયાં... ꠶ટેક

મૈં જ્યું ગઈતી જલ ભરને કું, હસી બોલાઈ મોરે સૈયાં ꠶ ૧

શ્વેત પાઘ શિર સોહત સુંદર, ફૂલતોરા લટકૈયાં ꠶ ૨

કેસર તિલક ભાલ બીચ નિરખી, લપકી પરી પૈયાં ꠶ ૩

અવધપ્રસાદ કહે મન હર લીનો, સહજાનંદ સુખદૈયાં ꠶ ૪

Hari mile boraslīkī chhaiyā

2-98: Acharya Ayodhyaprasadji Maharaj

Category: Shri Harina Pad

Hari mile boraslīkī chhaiyā... °ṭek

Mai jyu gaītī jal bharne ku, hasī bolāī more saiyā ° 1

Shvet pāgh shir sohat sundar, fūltorā laṭkaiyā ° 2

Kesar tilak bhāl bīch nirakhī, lapkī parī paiyā ° 3

Avadhprasād kahe man har līno, Sahajānand sukhdaiyā ° 4

loading