કીર્તન મુક્તાવલી

વસંત અલૌકિક સંત અલૌકિક

૧-૨૪૧: સદ્‍ગુરુ દેવાનંદ સ્વામી

Category: ઉત્સવનાં પદો

રાગ: સોહિની

વસંત પંચમી (મહા સુદ - ૫)

વસંત અલૌકિક સંત અલૌકિક, કૃષ્ણ અલૌકિક આયે,

પ્રીત અલૌકિક રીત અલૌકિક ગીત અલૌકિક ગાયે... ꠶ ૧

ભાવ અલૌકિક નાવ અલૌકિક દાવ અલૌકિક હાયે,

ભક્તિ અલૌકિક મુક્તિ અલૌકિક જુક્તિ અલૌકિક રાયે... ꠶ ૨

રંગ અલૌકિક સંગ અલૌકિક ઉમંગ અલૌકિક છાયે,

ધરની અલૌકિક કરની અલૌકિક લરની અલૌકિક લાયે... ꠶ ૩

મલની અલૌકિક, ચલની અલૌકિક ભલની અલૌકિક ભાયે,

હસની અલૌકિક, વસની અલૌકિક દેવાનંદ સુખ પાયે... ꠶ ૪

Vasant alaukik sant alaukik

1-241: Sadguru Devanand Swami

Category: Utsavna Pad

Raag(s): Sohini

Vasant Panchamī (Mahā sud - 5)

Vasant alaukik sant alaukik, Krishṇa alaukik āye,

 Prīt alaukik rīt alaukik gīt alaukik gāye... 1

Bhāv alaukik nāv alaukik dāv alaukik hāye,

 Bhakti alaukik mukti alaukik jukti alaukik rāye... 2

Rang alaukik sang alaukik umang alaukik chhāye,

 Dharnī alaukik karnī alaukik larnī alaukik lāye... 3

Malnī alaukik, chalnī alaukik bhalnī alaukik bhāye,

 Hasnī alaukik, vasnī alaukik Devānand sukh pāye... 4

loading